👈 تبلیغات: بدون تبلیغ 👉

پاورپوینت در مورد Meat Microbiology

ارتباط با ما

... دانلود ...

توضیحات محصول

پاورپوینت در مورد Meat Microbiology

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 34 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

Meat Microbiology
Why study meat microbiology?
Food Borne Diseases
Food Spoilage
Meat Quality
Preservation
Flavor Alteration
Remember -- deep animal tissue is sterile . The main area of concern is any tissue near the surface of a carcass and whole muscle cuts.
Why is Meat is an Ideal Medium?
High in moisture
70% water
Rich in protein (nitrogenous food)
18 – 20 % protein
Minerals necessary for growth
Sufficient carbohydrates
Favorable pH (~5.6)
Sources of Contamination
Slaughter (Animal)
Equipment
Air
Humans
Microorganisms of Concern
Cooked product should be bacteria free .
Cooking kills 99% of the bacteria.
Three types of microorganisms of concern in meat:
1. Bacteria
Goodteria
Badteria
2. Yeast
3. Molds
toxins

 

پاورپوینت در مورد Chapter 10 Concluding and reporting research پاورپوینت در مورد Congenital Adrenal Hyperplasia پاورپوینت در مورد Case Presentation پاورپوینت در مورد Ashtma